1125, PODWÓRKOWI CHULIGANI, CZERWONE KOŚCIOŁY na Barce. Mamy wejściówki | Tętno Regionu. Wiadomości pilskie, z rejonu pilskiego

1125, PODWÓRKOWI CHULIGANI, CZERWONE KOŚCIOŁY na Barce. Mamy wejściówki

podworkowi_chuligani

Pod patronatem medialnym Tętna Regionu

Klub Muzyczny BARKA w Pile zaprasza w piątek, 28 lutego 2020 r. na koncert zespołów: 1125, PODWÓRKOWI CHULIGANI, CZERWONE KOŚCIOŁY. Dla naszych Czytelników tradycyjnie mamy do rozdania dwie pojedyncze wejściówki na koncert.  Aby mieć szanse wygrania wystarczy wysłać swoje imię i nazwisko na adres sebapila@interia.pl. W tytule wpisać: PODWÓRKOWI CHULIGANI. Wśród osób, które wyślą maila do 27 lutego do, godziny 18.00 rozlosujemy wejściówki.

O 19:00 (otwarcie Klubu). 20:00 start koncertów.
Wstęp: 30 zł przedsprzedaż / 40 zł w dniu koncertu.
Przedsprzedaż:
- w Restauracji “Kaczka na Wodzie” ul. Wodna,
- w Sklepie RESZKA (Piła, ul. Rogozińska 33)
- w internecie: https://www.ticketmaster.pl/event/1125-bilety/15893
Po koncercie AFTERPARTY !!! DJ NEON !!! WSTĘP WOLNY (od 18-lat)
Godz.: około 23:00 (zaraz po koncercie) do …
Impreza w klimacie punk, rock, ska, reggae, dub, metal, rock’n’roll,  …
——————————————————————————————-

1125
(hardcore Złotów)
https://www.facebook.com/1125hc/

Biografia
Since 1996
Discography:
“1125″(1997)
“1125/Within Reach” (split, 1998)
“Płonie mi serce” (1999)
“Sprawiedliwość” (split z Frontside, 2000)
“Nieugięci” (2002)
“The Next War” (2004)
“Victims of Forgetting” (2007)
“For When Tomorrow Comes” (2008)
Członkowie zespołu
Wróbel”Raf Wrb” singer
Szymon guitar
“Sokół” drumms
“Dawid” bass
“Ady” guitar

PODWÓRKOWI CHULIGANI
(Punk-ska Płock)
https://www.facebook.com/podworkowi/
Zespół powstał w 1997 roku w Płocku.

Członkowie zespołu
Robert “Franek” Wudarski – vocal / lyrirics
Jakub ” Paju” Pajewski – guitar / vocal
Artur Kania – bas / vocal
Radosław Witkowski – keyboard
Adam “Duken” Przemyłski – drums

CZERWONE KOŚCIOŁY
Wesoło i z Jajem / Punk Rock (Złotów)
https://www.facebook.com/Czerwone-Ko%C5%9Bcio%C5%82y-275475523337114/

Info o koncercie Joanna Naranowicz
www.facebook.com/barka.pila
www.barka.pila.pl