Koncert punk / hc /ska w pilskiej BARCE | Tętno Regionu. Wiadomości pilskie, z rejonu pilskiego

Koncert punk / hc /ska w pilskiej BARCE

W piątek, 28 lutego 2020 roku w Klubie Muzycznym BARKA przy ul. Wodnej w Pile wystąpią zespoły 1125, PODWÓRKOWI CHULIGANI, CZERWONE KOŚCIOŁY.

O 19:00 (otwarcie Klubu). 20:00 start koncertów.

Wstęp: 30 zł przedsprzedaż / 40 zł w dniu koncertu.
Przedsprzedaż:
- w Restauracji “Kaczka na Wodzie” ul. Wodna,
- w Sklepie RESZKA (Piła, ul. Rogozińska 33)
- w internecie: https://www.ticketmaster.pl/event/1125-bilety/15893

Po koncercie AFTERPARTY !!! DJ NEON !!! WSTĘP WOLNY (od 18-lat)
Godz.: około 23:00 (zaraz po koncercie) do …
Impreza w klimacie punk, rock, ska, reggae, dub, metal, rock’n’roll,  …

——————————————————————————————-
1125
(hardcore Złotów)
https://www.facebook.com/1125hc/

Biografia
Since 1996
Discography:
“1125″(1997)
“1125/Within Reach” (split, 1998)
“Płonie mi serce” (1999)
“Sprawiedliwość” (split z Frontside, 2000)
“Nieugięci” (2002)
“The Next War” (2004)
“Victims of Forgetting” (2007)
“For When Tomorrow Comes” (2008)
Członkowie zespołu
Wróbel”Raf Wrb” singer
Szymon guitar
“Sokół” drumms
“Dawid” bass
“Ady” guitar

PODWÓRKOWI CHULIGANI
(Punk-ska Płock)
https://www.facebook.com/podworkowi/

Zespół powstał w 1997 roku w Płocku.

Członkowie zespołu
Robert “Franek” Wudarski – vocal / lyrirics
Jakub ” Paju” Pajewski – guitar / vocal
Artur Kania – bas / vocal
Radosław Witkowski – keyboard
Adam “Duken” Przemyłski – drums

CZERWONE KOŚCIOŁY
Wesoło i z Jajem / Punk Rock (Złotów)
https://www.facebook.com/Czerwone-Ko%C5%9Bcio%C5%82y-275475523337114/

Joanna Naranowicz

koncert_punk1_01

koncert_punk1_02 koncert_punk1_03 koncert_punk1_04 koncert_punk1_05 koncert_punk1_06 koncert_punk1_07koncert_punk1_10 koncert_punk1_08 koncert_punk1_09